Lazarus

Description:

Kanske inte den smartaste killen i skolan men förmodligen en utav de bättre idrottarna om han hade ansträngt sig för att gå till skolan ifrån början, Lazarus står hög på 190cm lång, lätta 94kg muskler i den perfekta beach kroppen.

Han har även en tatuering på högerhand som är en avbildning utav Jesus på korset, en brinnande benhand på halsen och diverse olika andra tatueringar.

Tills nyligen hade Lazarus ett stort ärr i ansiktet strax under vänstersidas öga och fortsatte sedan längs upp med tinningen och ner längs med kinden efter en tragisk motorcykel olycka där han även fick en skallskada som hade påverkat hans hjärnverksamhet. Efter en lyckad operation så försvann hans problematik och då hans ärr konstant påminde honom om det så valde han att även lasra bort det.

Bio:

Lazarus föddes egentligen i New York i en framgångsrik familj, hans mor en vacker alvinna bland de första i andra uppvaknandet fött som enda barnet träffade hennes make och Lazarus far vid en tidig ålder och fick tre barn innan dess att han omkom i en olycka rörande organiserad kriminalitet.
Detta gjorde att familjen flyttade från New York till Seattle för att ge barnen en möjlighet att gå i skolan och börja ett liv utanför maffian.
Något Elias och Sarah, Lazarus syskon lyckades med och blev framgångsrika båda två.
Elias som ett framgångsrikt media ankare som är med på 6 nyheterna varje vardag och Sarah som en ung framgångsrik hjärnkirurg.

Lazarus däremot är något helt annat…
Han rymde ofta hemifrån och hängde med diverse olika gäng istället för att gå i skolan, han kom inte hem på flera dagar och han var inte mycket äldre än 15 när han gick med i gänget Devils hands, något hans familj verkligen inte uppskattar.
Under tiden i gänget så vaknade något inom honom som han inte visste han hade inom sig, han insåg att han hade snabbare reflexer och en enorm potential med alla sorters egg vapen. Något Shade hjälpte Lazarus att förstå och utveckla sig inom.

Lazarus hängde med sitt gäng och gjorde räder, drev in pengar för beskyddarverksamhet och diverse olika gängkrig.
När Lazarus hade fyllt 17 så hände det som skulle varit gängets stora grej, de skulle ta över ett område för att imponera på The Ancients. Något som gick bra i räden och efter att de var tillbaka och hade en fest för att fira hur det gått så kom det rivaliserande gängets resterande medlemmar tillsammans med Halloweeners och anföll Devil hands firande.
Något de inte var beredda på och om inte Shade hade varit i närheten och sett vad som höll på och hända hade Lazarus förmodligen också strukit med han också.

Efter att ha lyckats hålla sig i liv ensam på gatan i två år som en dagdrivare och jobbar lite här och var där det behövs så var han med om en motorcykel olycka.
Eller ja olycka och olycka går väl att tala om, han var med en av sina få vänner Ashen och åkte båge då Ashen och Lazarus blev anfallna utav några från ett rivaliserande gäng till The Ancients och Lazarus motorcykel fick ett skott i bakhjulet och for iväg längs med gatan och Lazarus huvud träffade en betongsugga.
En olycka som har fått honom att ha flertalet problem i vardagen då han utöver ha ett ärr även dragit på sig en hjärnskada.

Lazarus har däremot aldrig varit tvungen att bo som han gör, hans mor ber honom ofta mellan raderna att ge upp sitt liv som han lever och komma hem, få de operationer som krävs för att han ska bli bättre och bli antagen på ett universitet genom hennes kontakter.
Något han dock aldrig skulle göra pga hans stolthet, han vet att han kan bli lika bra som hans syskon på det han sysslar med. Tyvärr så är samhället inte lika förstående och uppmuntrande till hans sysslor som deras arbeten.

Nyligen flyttade Lazarus in i Engine House 11 kollektivet.

Lazarus

Shadowrun Take 2 jerka1987