Mangler

Description:

Giacotti Pucci föddes på Sicilien i början på 2000-talet. Han utvandrade tidigt till USA, det förlovade landet, för att fortsätta sin karriär som fotsoldat för Cosa Nostra i New York. Där träffade han motsatsen till sig själv, den undersköna Gina. De gifte sig och fick ett antal söner, bland annat Tommasi, Lazarus far.
Giacotti fick tidigt tillmälet Mangler för sin brutalitet och extremt korta stubin, något som endast avhjälptes av hans milda och älskvärda fru, vilket ledde till att han faktiskt blev en god far åt sina söner trots sin växande psykos.
När alla förändringar kom i samhället med magins återkomst, visade sig Giacotti vara en hemsk bigott förutom all hans andra fel. När Tommasi, som också klättrat inom maffian, valde att gifta sig med den unga alven Teresia blev Giacotti fullständigt rasande, bara Ginas inflytande på honom gjorde att han inte agerade bortom rimlig ilska. Han som stått och kastat sten och hängt metahumans under Night of Rage, agerat för att metahumans inte skulle kunna bli maffia och aktivt motarbetat metahumans som redan var maffia stod nu med en son som förått honom. Han var fullständigt förödmjukad.
Med Tommaso som den enda överlevande sonen hade han inget val annat än att tyst smälta skymfen, uppmuntrad av sin hustru, och våldsamt agera mot de som vågade ta upp ämnet i hans närhet. När sedan Gina avled i VitasII, brast det för Giacotti. Han slarvade slutligen en gång för mycket och låstes in för alltid av polisen.
Med sin familj, eller vad man skulle kalla den, flydd till Seattle blev Giacotti mer och mer bitter. Han använde vad han nu hade för kontakter och tjänster för att bli förflyttad till Hollywood Island i Redmond, Seattle. Därifrån håller han mycket diskret ögonen på de förbannade alverna som han kallar dem, de flesta av dem bär inte ens hans namn längre och funderar på om han skall agera för eller mot dem. Eller alls. Han må vara en urgammal psykopat och brutal galning men han är ändå kluven. De är ju hans enda levande släktingar, så mycket omänsklig smuts de är. De är också det enda han har kvar att aktivt minnas sin döda men ännu högst älskade hustru genom.
För stunden sitter han och stuvar i ilska och bitterhet men vem vet vad hans svaga kontakter till den nya maffian kan bidra med?

Bio:

Mangler

Shadowrun Take 2 Jykklo