Mr Feelgood

Description:

Klädd i svart, svarta solglasögon mitt i natten eller i regn, svart slickat hår, svarta ögon. Mister Feelgood är Mason´s go to guy vad gäller allvarliga jobb. Han är inte en direkt konkurrent till Gwydion men ett eller två gig har gått till Mister Feelgood istället för till honom. Mister Feelgood har alltid ett snett leende till övers och kanske en nedlåtande blick men han sänker sig inte till nivån att han verbalt hånar någon. Varför skulle han? En blick säger mer än ord i alla fall.
Mister Feelgood har inget annat namn, ingen annan identitet som någon känner till, inte ens Mason. Var han kommer ifrån är okänt, hur han växte upp vet ingen. Många misstänker att uppväxten inkluderade att sätta eld på katter men ingen vågar säga det högt.
Mister Feelgood är välkommen i sociteten, även i Tarislar, han är ju alv trots allt och han vet att föra sig. Ingen är så artig och belevad som han. Ingen utanför universiteten kan diskutera konst, vin och teater som han och på ett så kultiverat sätt. Han använder ord på sperethiel i sina beskrivningar för mänskliga språk räcker ibland inte till för att beskriva en viss känsla och det är självklart, det är inte alls nedlåtande utan spirituellt. En sådan fri ande och känslig själ Mister Feelgood har. Och vilket hår.
Generös är ett annat ord att beskriva Mister Feelgood. Han håller magnifika parties för utvalda gäster i sitt penthouse där levande musik spelas, ibland av honom själv. Virvlande toner på fiol eller ett regn av tangentberöringar på piano. Finns det ingen gräns för Mister Feelgoods talang?
De har aldrig sett Mister Feelgood´s ögon och tur är väl det, de kan tävla i hårdhet med obsidian. De kan titta på en eld som bränner en familj utan att tåras, de är blinda för lidande och kärlek och de speglar den totala bristen av en själ bakom dem.
Detta är vad Gwydion och hans grupp av tappra runners har att tävla mot om Mason´s gunst. Tur att det bara finns så många jobb en enda person kan ta, Feelgood eller inte. Har han ens ett team?

Bio:

Mr Feelgood

Shadowrun Take 2 Jykklo