Mr Mason

Description:

Skotsk fixer och mångsysslare. Han finns i Redmonds Touristville. Han kasnke äger baren han har sitt kontor i. Man beställer en Highland Bliss och släpps in till ett slussrum fullt med ett troll som tar ens vapen. Han vet alltid om man försöker dölja något eller “glömmer” ett tillhygge. Det är nästan magiskt…eller så beror det på den dolda MAD scannern i dörrposten. Antingen eller. Sedan kommer man in i Masons sanctum, hans bas, ett ganska klassigt georgianskt kontor med engelska fotöljer och ett stort barskåp i viktorianskt snitt. Bakom sitt makt-skrivbord sitter Mason själv, aldrig överraskad eller annat än väldigt samlad och lugn. Artig och korrekt, ger han intrycket av att man är en värderad gäst och att han är mycket pålitlig och förtroendeingivande.
Han flydde sitt hemland av okänd anledning och kom till Seattle efter många mellanlandningar. Det ryktas att han var MI6 innan han gav sig av men att han skall ha haft ett projekt för mycket i den gråa delen av lagen. Alltså flykt. Det är dock bara ett rykte som Mason inte bevärdigar med ett svar.
Faktum är dock att Mason är en distributör av udda arbeten och skugguppdrag. Man kan få vilken typ av gig som helst av Mason. Om man inte är rädd om sin själ, kan man få vakta trafficking containers eller rent wet work. Men bara om man är betrodd och kompetent. Nybörjare får nöja sig med bevakningar eller inbrott. Avancerar man förbi det stadiet, vad kan då den professionelle Mason erbjuda? Sannolikt riktigt bra jobb.

Bio:

Mr Mason

Shadowrun Take 2 Jykklo