Vincenzo Lapuzzi

Description:

En mycket osannolik kamrat till Gwydion. Det började inte så, det började som en skuldsatt alvyngling och en hård maffia capo. Detta mjuknade och utvecklades med tiden, även om mjukt inte är ett ord man gärna förknippar med den moraliskt bankrupta Vincenzo.
Gwydion har med flit och effektivitet och stor skicklighet förtjänat Vincenzos respekt om inte annat. Detta har lett till en kamratlig relation där man definitivt kan dela en whisky på kontoret och ett eller annat telefonsamtal för att kolla läget kan hända. Detta är inte öppet, såklart. Om denna relation blev känd, så skulle Vincenzo ses som vek och Gwydion ses som ett hot eller en möjlighet för konkurrerande syndikat. De båda är väl medvetna om detta men uppskattar ändå varandras sällskap.
Annars är Vincenzo inte en särskilt älskvärd man. Han är utan samvete och utan ånger. Han nådde sin position genom skickligt manövrerande över lik och genom intriger. Vincinzo är inte nöjd där han sitter, utan har siktet fast ställt uppåt och arbetar hela tiden vinklar, försiktigt, som kan leda honom till sitt mål. Gwydion är möjligen ett medel för detta så småningom, vem vet vad en skicklig alvisk inbrottstjuv och krypskytt kan hjälpa till med? Under tiden kan man vänta och umgås med de som ger nöje och vem är maffian att säga till Vincenzo vem han får umgås med?

Bio:

Vincenzo Lapuzzi

Shadowrun Take 2 Jykklo