Macys Dinner

Macy´s Dinner är ett gammalt dinner från 1989, det hade en 50-tals retro look på den tiden och ställets ägare har försökt att hålla det därefter fortfarande även om det på sistone har berott på att det varit billigare och underhålla stället som det var från början och bara fortsätta i den stilen.
Namnet på stället är även det en praktiskt del, alla minns namnet och att byta skulle bara skapa en förvirring och kostnaden för att byta skylt är något man gärna slipper ifall man inte måste.

Det är numera en mötesplats för alla som har råd med en kaffe för 3nuyen och om man vill ha något till så får man betala lite mer.
Personen som driver stället är en sur dvärg vid namn Melvina, en kvinna i 50 års åldern som kedjeröker och serverar kaffet med en lätt charmfull bitterhet och sarkasm som serveras med kärlek.
Även om hon ser ut som någon som kommer att kasta ut dig för minsta lilla, vilket hon även kommer att göra så serverar hon alla som kan sköta sig när de är inne på hennes dinner.
Kaffet är gott, bakelserna och maten inte lika. Men å andra sidan, det är inte så lätt att få tag på bra varor och betala för dem med omsättningen man får i ett av de sämre områdena. Men det håller god kvalitet för vad man betalar för.

Macys Dinner

Shadowrun Take 2 jerka1987